Mad ud af huset

Mad ud af huset i Køge, Stevns, Greve og Solrød

Skal du bruge god mad ud af huset til din næste fest? Hos Andrup Catering tilbyder vi festmad efter dine ønsker til bryllup, konfirmation, fødselsdag og meget mere. Vi tilbyder at levere maden til dig på hele Sjælland, uanset om du er i Stevns, Greve, Solrød eller København. Du er naturligvis også meget velkommen til at hente hele menuen hos os i Køge.

Få mad ud af huset der matcher netop din fest

Kvalitetsmad lavet af gode og sæsonrelevante råvarer er grundingrediensen i alt vores arbejde. Vi kan lave de fleste retter, og i samarbejde med dig sammensætter vi en menu, der passer til dig og din fest. Vi tror på, at god mad skal være en oplevelse, og derfor går vi op i at lave alt fra bunden, så du kan mærke den friskhed og smag i hver bid. Vi vælger altid de bedste og mest sæsonaktuelle råvarer, fordi vi mener, at deres smag og kvalitet gør den store forskel i det færdige resultat.

Hent maden eller få den leveret og serveret

Nogle foretrækker at stå for anretning og servering selv, men hvis du har brug for hjælp til denne del, så kan vi sagtens være behjælpelige. Du kan også læse meget mere om vores ydelser med catering med egen kok og vores buffet ud af huset.

Få et tilbud på festmaden

Du kan se et eksempel på en menu til mad ud af huset her, men vi laver det præcis, som du ønsker, så du skal ikke holde dig tilbage. Ring til os på (+45) 3150 5052 for en uforpligtende snak om mulige menuer til din fest. Vi tilbyder levering på hele Sjælland ved køb af minimum 10 kuverter.

Vores mad er lavet af de bedste råvarer og er lavet med stor faglig stolthed!
Vi er altid lydhøre over for alle jeres ønsker til maden. Vores mad tilberedes med faglig stolthed og kun med de bedste råvarer

Køkkenet ligger i Køge, men vi everer en del mad ud af huset i Stevns, Greve, Solrød og København. Maden kan leveres til hele Sjælland!

(+45) 31 50 50 52
info@andrupcatering.dk