Frokostordning

Hos Andrup Catering tilbyder vi frokostordning til firmaer i Københavnsområdet samt det meste af Sjælland. Lad os stå for frokosten og få den friske mad leveret til kontoret hver dag.
Vi lægger vægt på at servere velsmagende og varieret mad, så energidepoterne bliver fyldt op, og firmafrokosten aldrig bliver kedelig og ensformig.

Frokostordning tilpasset til jeres ønsker

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer sammensætter vi en god og nærende menu, og det kan altid tilpasses de specifikke ønsker og behov, som jeres virksomhed kunne have.

Vores frokost indeholder altid:

1 varm ret
3-4 slags pålæg med tilbehør
2 blandede salater
1 lille salatbar

Derudover vil der 1 gang ugentligt være ost med og 1 gang ugentlig får I også “ugens overraskelse”.

Vi imødekommer jeres behov og ønsker. Har I brug for veganske eller vegetariske alternativer? Så klarer vi selvfølgelig det. Måske skal der tages højde for allergier, eller måske har I et ønske om en menu med færre kulhydrater eller mere protein. Uanset hvad kan vi sammensætte den helt rigtige frokostordning.

Prøv vores firmafrokost

Du er meget velkommen til kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Sammen finder vi den rigtige løsning – uanset om det er frokost hver dag i ugen eller enkelte dage.

Hvis I har brug for catering eller mad ud af huset til særlige lejligheder, kan vi også hjælpe med det.

Vil du se billeder af vores arbejde?

(+45) 31 50 50 52
info@andrupcatering.dk