Family share og buffet ud af huset

Family share eller sharefood er blevet meget populært de seneste år, og det forstår man godt. Det er nemlig en rigtig hyggelig måde at nyde maden på, når det hele ikke behøver være så højtideligt. I stedet for den klassiske portionsanretning får man her en mere hjemlig deleoplevelse. Det er oplagt til både mindre og større selskaber.

Hvad og hvordan skal vi spise?

Oftest vil forretten og desserten være portionsanrettet, hvorimod hovedretten bliver serveret på delefade. Det vil ofte være kød med tilbehør og garniture. Et eksempel på en populær family share menu kunne være:
• forret
• hovedret inkl. tilbehør og garniture
• dessert

Ikke alle familiemedlemmer eller festgæster spiser lige meget, og det er helt i orden! Med sharefood er alle sikret at blive mætte, uden at der skal levnes store portioner – netop fordi hovedretten ikke er portionsanrettet på forhånd.

Vi laver mad som I vil have den

Den ovenstående menu er et klassisk valg til en sharefood menu, hvor særligt tilbehøret vil afhænge af sæsonens råvarer. Det er vigtigt for os at bruge de bedste råvarer og samtidig sikre, at I får de retter, som I bedst kan lide. I samarbejde med dig sammensætter vi en menu, der falder i hele familiens eller selskabets smag.

(+45) 31 50 50 52
info@andrupcatering.dk