Catering i Køge og omegn

En god madoplevelse

Hos Andrup Catering i Køge tilbyder vi at levere maden til arrangementer på hele Sjælland. Med udgangspunkt i jeres specifikke ønsker sammensætter vores kok en god menu, der med garanti vil imponere selskabet.

Catering med kok og servering

Lad Andrup Catering tage hånd om det hele, så du kan fokusere på at nyde maden, festen og dine gæsters selskab. Vi kan levere maden og også tilbyde dig egen kok på aftenen, som varetager de sidste tilberedninger og anretninger. Hvis du foretrækker at stå for det selv, så har du naturligvis også mulighed for at hente menuen som mad ud af huset.

Kun de bedste råvarer

Vi sammensætter menuen efter sæsonen. På den måde sikrer vi os, at vi altid kun bruger de bedste friske råvarer. Samtidig tilberedes alle retter med stor passion for kokkefaget – og det er noget, der kan smages på slutproduktet. Skal menuen være vegansk, vegetarisk eller leve op til andre kostrestriktioner? Det løser vi naturligvis.

Vi har mange års erfaring med catering til arrangementer i Køge og omegn

Vi ved, hvad det kræver at levere mad af høj kvalitet og et fremragende serviceniveau. Vores dedikerede team består af kokke og tjenere, der brænder for deres fag og altid stræber efter at levere det bedste. Skal du have catering til at tage højde for vegansk-, vegetarisk- eller kostrestriktioner? Intet problem, vi har stor erfaring med at tilpasse vores menuer til specifikke behov.

Skal vi tage en snak om dine ønsker til catering i Køge og omegn?

Vi sammensætter altid menuen i samarbejde med dig, så du er sikret den ønskede mad til din fest. Ring til os på (+45) 3150 5052 for en helt uforpligtende samtale om dine ønsker og behov – så giver vi et godt tilbud. Vi leverer på hele Sjælland for minimum 10 kuverter.

Vil du se billeder af vores arbejde?

(+45) 31 50 50 52
info@andrupcatering.dk